Presensatie®

Presensatie® - een jong en ambitieus communicatiebureau – is de initiatiefnemer van SprekerReviews. Door middel van creativiteit en energie weet Presensatie® bijeenkomsten en evenementen interactief en effectief te maken. Deze interactie kan op verschillende manieren tot stand komen. Naast de inzet van producten als PresentersWall en Improgression, geloven wij dat een bijeenkomst écht inspirerend wordt door de inzet van de juiste spreker. 

Om dit te kunnen bewerkstelligen, heeft Presensatie® begin 2015 dit platform gelanceerd. SprekerReviews biedt een onafhankelijk en overzichtelijk platform van sprekers en dagvoorzitters binnen Nederland. Alle informatie is samengebracht op één plek. De diverse zoekcriteria geven de mogelijkheid snel en gemakkelijk de juiste spreker te vinden welke aansluit bij jouw wensen en behoeften. Het invullen van een review, helpt anderen in hun zoektocht naar een passende dagvoorzitter of spreker. 

Het platform heeft geen winstoogmerk. Het draait binnen SprekerReviews dan ook om het delen van kennis en eerdere ervaringen. We willen een sterk platform creëren dat toegankelijk is voor iedereen (sprekers, dagvoorzitters, opdrachtgevers én sprekersbureaus) om zo samen vraag en aanbod beter op elkaar aan te sluiten. Iedere spreker heeft een verwijzing naar het (eventuele) sprekersbureau met bijbehorende contactgegevens. Het boeken van sprekers of dagvoorzitters is dan ook niet mogelijk via onze platform.

 

What's in it for us?

Je vraagt jezelf nu misschien af wat onze beweegredenen zijn voor SprekerReviews. Dit is meer dan logisch. We zijn onder geen beding van plan de plek in te nemen van sprekersbureaus. Zoals al eerder aangegeven, is het niet mogelijk om via ons platform sprekers of dagvoorzitters te boeken. De primaire functie van het platform is het zoeken, vinden en waarderen van sprekers en dagvoorzitters.

 

Natuurlijk moet het platform wel iets opleveren. Bij Presensatie® werken jonge, enthousiaste en voornamelijk onbekende dagvoorzitters en sprekers. Mensen die ontzettend veel kwaliteit hebben. Op dit platform kun je ze vinden, tussen alle andere bekende sprekers. Zo, geven we elke spreker en dagvoorzitter een kans om zich te presenteren. Bovendien zorgt de vermelding van Presensatie® op dit platform voor meer naamsbekendheid. Tevens hopen we dat u een kijkje op onze website neemt, om te zien welke interessante diensten en producten we verder aanbieden.