Missie

De juiste spreker op de juiste plek!

Visie

Een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit en het succes van iedere bijeenkomst door middel van een onafhankelijk platform waar sprekers en dagvoorzitters eenvoudig gevonden en beoordeeld kunnen worden door zowel bezoekers als opdrachtgevers van verschillende bijeenkomsten. De uitwisseling van subjectieve maar onafhankelijke informatie geeft minder bekende sprekers en dagvoorzitters een kans om zich op een eerlijke manier te kunnen profileren binnen de markt en zo hun marktaandeel te vergroten.

Merkwaarden

 1. Oprecht
  SprekerReviews biedt een overzichtelijk en onafhankelijk platform van sprekers en dagvoorzitters binnen Nederland om je te helpen bij jouw zoektocht naar de juiste spreker. De website heeft geen winstoogmerk waardoor de informatie, ervaringen en meningen objectief en betrouwbaar zijn. Dit helpt niet alleen potentiële opdrachtgevers, maar ook sprekers aangezien ze een eerlijke kans krijgen om zich te kunnen profileren binnen de markt en zo hun marktaandeel te vergroten.
 2. Weldoordacht
  Bij de ontwikkeling van SprekerReviews hebben we uitgebreid stilgestaan bij de behoeften van de verschillende partijen. De behoeften van dagvoorzitters en sprekers, van potentiële opdrachtgevers, maar ook de behoeften van eventuele sprekersbureaus. Overzicht, duidelijkheid en interactie staan centraal. Door middel van de zoekcriteria helpt SprekerReviews het aanbod van sprekers te verkleinen. De biografieën, onderwerpen en reviews geven de extra achtergrondinformatie die je nodig hebt om de juiste spreker te selecteren. Daarbij zijn de contactgegevens en het eventuele sprekersbureau van iedere spreker vermeld.
 3. Toegankelijk
  SprekerReviews is onafhankelijk en daarom toegankelijk voor alle doelgroepen. Men kan gebruik maken van de talloze zoekcriteria of een review achterlaten op de website over een bijeenkomst of evenement waar jij deel van uit maakte. Het platform is voornamelijk opgericht om ervaringen te delen (als deelnemer, organisator of als collega) en anderen te helpen in hun zoektocht naar de juiste spreker.
 4. Gedreven
  Iedere bijeenkomst wordt inspirerend en effectief door de inzet van de juiste spreker. Wij geloven een positieve bijdrage te kunnen leveren aan iedere bijeenkomst door de creatie van een onafhankelijk platform. Het draait binnen SprekerReviews dan ook om het delen van informatie en ervaringen. We willen een sterk platform creëren dat toegankelijk is voor iedereen (sprekers, dagvoorzitters, opdrachtgevers en sprekersbureaus) om zo samen vraag en aanbod beter op elkaar aan te sluiten. Deze stappen hebben tijd nodig, maar we hebben er vertrouwen in iedere dag een stap dichter bij dit doel komen. 
afbeelding