Zoek & Vind

Doet dit het?


Ieder evenement heeft zijn eigen onderwerp, doel en karakter. De keuze van de juiste dagvoorzitter of spreker is hierin van groot belang. Het aanbod van sprekers en dagvoorzitters is versnipperd over het internet. Dit maakt het lastig een spreker te vinden die goed aansluit bij jouw evenement. SprekerReviews biedt een onafhankelijk en overzichtelijk platform van sprekers en dagvoorzitters binnen Nederland. Alle informatie is samengebracht op één plek. Diverse zoekcriteria geven je de mogelijkheid snel en gemakkelijk dé spreker te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Naast de zoekfuncties en een overzichtelijk platform verwijst SprekerReviews je door naar de persoonlijke website en het eventuele sprekersbureaus van de sprekers en dagvoorzitters. Heb je nog geen profiel op onze website, en wil je vermeld worden op SprekerReviews? Meld je dan nu aan als Spreker of Dagvoorzitter  (Doorklikken mogelijk).

Drie redenen om jezelf als dagvoorzitter of spreker aan te melden bij SprekerReviews:

 1. Feedback van bezoekers, de opdrachtgever en collega’s is ontzettend waardevol en leerzaam!
 2. Potentiële opdrachtgevers kunnen je sneller vinden en benaderen wanneer jij aansluit op hun wensen en behoeften.
 3. Het is volledig gratis!

  Drie redenen om een
  sprekersbureau aan te melden bij SprekerReviews:
 1. De feedback van bezoekers, de opdrachtgever en collega’s is ontzettend waardevol en leerzaam voor je sprekers. Daarnaast kun je sprekers nog makkelijker matchen met een opdrachtgever door deze informatie.
 2. De opdrachtgevers weten via ons platform de juiste spreker te vinden. Wanneer h sprekersbureau aangemeld is, wordt de opdrachtgever doorverwezen naar de jullie website voor de boeking!
 3. Het is volledig gratis!

Review

Naast de zoekfunctie biedt de website ook de mogelijkheid om een review achter te laten. Op deze manier help je anderen die op zoek zijn naar een dagvoorzitter of spreker voor hun evenement. Door de onafhankelijke informatie krijgen ook minder bekende dagvoorzitters en sprekers een eerlijke kans om zich te profileren binnen de markt.

Vier redenen voor bezoekers / opdrachtgever / collega’s om een review achter te laten bij SprekerReviews:

 1. Je helpt anderen in hun zoektocht naar de juiste spreker. Daarnaast kan jouw feedback van grote waarde zijn voor de spreker of dagvoorzitter. Door middel van deze reviews krijgt een spreker of dagvoorzitter een eerlijke kans om zich te profileren binnen de markt. Ook als hij/zij minder bekend is.
 2. Je wilt zelf ook de juiste spreker hebben voor jouw evenement. Het achterlaten van een review kan anderen inspireren hetzelfde te doen.
 3. Op deze manier groeit het platform en wordt de kans dat een opdrachtgever de juiste spreker vind, steeds groter.
  We kunnen Nederland alleen mét elkaar verlossen van saaie en niet-inspirerende bijeenkomsten. Laten we de handen ineen slaan!
 4. Positieve reviews over sprekers van één sprekersbureau, levert het sprekersbureau meer naamsbekendheid op en stelt ze in staat nieuwe leads te genereren.

  Waren deze argumenten overtuigend genoeg? Laat dan nu een review achter op SprekerReviews en help anderen in hun zoektocht naar de juiste spreker!

What’s in it for us?

Je vraagt jezelf nu misschien af wat de beweegredenen van Presensatie® zijn voor SprekerReviews. Dit is meer dan logisch. Wij zien nog té vaak een mismatch van spreker of dagvoorzitter en het desbetreffende evenement. Dit leidt tot frustratie in de zaal, bij de opdrachtgever, maar ook bij de spreker of dagvoorzitter zelf. We hebben van verschillende opdrachtgevers vernomen dat ze eigen lijstjes bijhouden met geschikte en minder geschikte sprekers en dagvoorzitters voor hun bedrijf. 

 Daarnaast is er nergens één overzicht met alle Nederlandse sprekers en dagvoorzitters. Ons platform dient dan ook de start te zijn om de juiste spreker of dagvoorzitter te vinden voor jouw evenement.

We zijn onder geen beding van plan om de plek in te nemen van sprekersbureaus. Het is dan ook niet mogelijk om via ons platform sprekers of dagvoorzitters te boeken. De primaire functie van het platform is het zoeken, vinden en waarderen van sprekers en dagvoorzitters.

Natuurlijk moet het platform wel iets opleveren. Bij Presensatie® werken jonge, enthousiaste en voornamelijk onbekende dagvoorzitters en sprekers. Mensen die ontzettend veel kwaliteit hebben. Op dit platform kun je ze vinden, tussen alle andere bekende sprekers. Zo, geven we elke spreker en dagvoorzitter een gelijke kans om zich te presenteren. Bovendien geeft de vermelding van Presensatie® op dit platform ons meer naamsbekendheid. Tevens hopen we dat u een kijkje op onze website neemt, om te zien welke interessante diensten en producten we verder aanbieden.

afbeelding